English English Français Francais Spanish Spanish Romanian Romanian Italian Italian Deutch Deutch Portuguese Portuguese Japanese Japanese Russian Russian Netherlands Netherlands Norway Norway Swedish Swedish Finland Finland Turkish Turkish Polski Polski Czech Czech Greek Greek Croatian Croatian Magyar Magyar

Confidentialitate

Politica de confidențialitate HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. Romania

-Despre această Politică de confidenţialitate:

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.

În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau această Politică, foloseşte următoarele date de contact:


Denumirea companiei:HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.
Adresa:str.Magnoliei, nr.188, com.Movil-Banului, sat Limpeziș, jud.Buzău, Romania
Telefon:0040767299467

e-mail: patricians.eu@gmail.com

-Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când te înregistrezi pentru Programul HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. Family, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi HEXEPTION-ALL TIME S.R.L., când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular.

În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK. Dacă doreşti să îţi trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele şi promoţiile noastre, abonează-te când te alături Programului HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. şi/sau partenerii noştri de încredere.

-Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, limba preferată, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-urile web HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. sau efectuezi plăţi pe site-ul web HEXEPTION-ALL TIME S.R.L., sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

 

-Ce drepturi de confidenţialitate ai?

Reţine că ai dreptul, în orice moment, să soliciţi de la HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. următoarele:

să îți asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal

Poţi întreba HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. ce date cu caracter personal despre tine sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul să cunoști scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele tale cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la tine.

să îţi pună la dispoziţie o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem

Ne poţi contacta dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.

să soliciţi rectificarea datelor introduse greşit

Dorim să asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Poţi cere HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.

să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personal

Ne poţi cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre tine. În cazul în care informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii contractuale a HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. faţă de tine, HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligaţie contractuală. De asemenea, dacă informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. să respecte anumite obligaţii legale (de ex. legislaţia fiscală), cererea ta nu poate fi gestionată.

să restricționezi accesul HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. și/sau al terților la datele tale privind anumite procese sau în totalitate

Dacă ai contestat exactitatea datelor tale, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau ai obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. le consideră legitime, ai dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor tale cu caracter personal.

să depui o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele tale

Reţine că ai dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. îl consideră legitim. In plus, ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.

să soliciţi transferul datelor tale către un alt operator de date (dreptul la portabilitate)

În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau este realizat prin mijloace automate, ai dreptul de a solicita HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. să îţi transmit datele unui alt operator.
În cazul în care nu ești mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile tale cu caracter personal, ai dreptul întotdeauna să depui o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

-Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.
Unele date sunt încă stocate pe suport de hârtie, dar tindem să digitalizăm toate datele personale pe care le procesăm. Datele prelucrate sunt stocate în sistemele IT ale HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. sau pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

-HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru HEXEPTION-ALL TIME S.R.L., prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. este un retailer (comerciant cu amănuntul) mondial și colaborăm cu alte companii. Aceasta înseamnă că uneori distribuim informaţiile cu caracter personal în scopul procesării comenzilor tale de către furnizorii noștri. Când facem acest lucru, transferăm datele tale către servere care sunt situate în UE sau într-o ţară care asigură un nivel adecvat de protecţie în conformitate cu legislația UE.

Pe lângă cele de mai sus, putem transmite informaţiile tale cu caracter personal partenerilor noştri de încredere care întreţin sistemele IT ale HEXEPTION-ALL TIME S.R.L., sau îţi furnizează servicii în numele HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.. De exemplu, în scopuri de marketing, finanţare, publicitate, prelucrarea plăţii, livrare sau alte servicii în magazin şi în afara magazinului.
În unele cazuri, datele tale pot fi prelucrate în afara Uniunii Europene de către partenerii noştri care furnizează servicii în numele sau pentru HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.. Contractele încheiate cu aceste entităţi, însă, îi obligă să trateze datele tale cu măsuri de securitate speciale, în conformitate cu reglementările în vigoare din statele membre ale Uniunii Europene.

-Cât timp îţi păstrează HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. datele cu caracter personal

HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare.

-Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. le are faţă de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale la cumpărături, pentru marketing direct şi motive de securitate.

 

-Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziţie prin site-ul web HEXEPTION-ALL TIME S.R.L., în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos. Dacă plăteşti pentru bunuri şi servicii online, HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. va solicita informaţii legate de plată, inclusiv numărul cardului de credit sau debit, data expirării cardului, codul CVV, precum şi adresa de facturare.

Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le cumperi de la HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile tale cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor servicii (de exemplu, numele, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ai prezentat, cum ar fi ora la care doreşti să primeşti o livrare).

Datele furnizate HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. în scopul creării profilului HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. vor fi păstrate pe întreaga durată a activităţii tale ca membru, și timp de 5 ani de la ultima activitate (de ex. achiziţie folosind un card HEXEPTION-ALL TIME S.R.L., autentificare la profilul tău etc.). După această dată, datele din profilul tău vor fi anonimizate, ceea ce înseamnă că nu te vom putea identifica pe baza numărului tău HEXEPTION-ALL TIME S.R.L..

 

-Serviciul de Relații Clienți

În cazul în care contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. prin orice mjloc de comunicare disponibil, vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a soluţiona problema cu care te adresezi HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.. Acestea vor fi utilizate numai în acest scop. În anumite cazuri, vom utiliza servicii ale terţilor cărora le încredinţăm datele tale numai în măsura în care vor fi necesare pentru soluţionarea cazului tău (de ex. furnizori de servicii de livrare etc.). În acest caz, aceştia pot fi furnizori de servicii de transport, de produse, precum şi furnizori de sisteme IT care funcţionează la HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. în cadrul asistenței tehnice.

 

-Site-urile web HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.

Unele informaţii despre tine pot fi, de asemenea, colectate atunci când vizitezi site-uri web HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.. Aceste date vor fi prelucrate într-un anumit scop, despre care te vom informa cel mai târziu în momentul colectării (de ex. pentru a efectua vânzări online, pentru a salva lista de cumpărături pe care ai creat-o, etc.). În acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza cumpărăturile online sau de a reduce nivelul experienței tale la cumpărături.

-Cookie-uri

Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de "cookie-uri". Cookie-urile sunt fișiere mici pe care le trimitem pe calculatorul tău și le putem accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia JavaScript sau Flash. Datorită cookie-urilor de pe site-ul nostru poţi căuta fără dificultate și îţi putem arăta rezultatele relevante pentru tine. Fișierele cookie de pe site-ul HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. ne arată ce te interesează pe tine şi pe alţi vizitatori, ceea ce ne ajută să îmbunătățim utilizarea acestuia pentru toată lumea.

Cele mai obişnuite cookie-uri sunt următoarele:
• Strict necesare. Acestea sunt necesare pentru a asigura că site-ul web funcţionează eficient dintr-o perspectivă tehnică.
• Cookie-uri funcționale. Acestea ajută la îmbunătăţirea experienţei memorând alegerile tale.
• Cookie-uri de performanţă. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura modul în care clienţii navighează pe site-ul nostru web şi află ce performanţă avem.
• Cookie-uri de re-direcționare. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a ajuta HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. să plaseze anunţuri publicitare în alte pagini web pe care clientul le vizitează, sau să evite plasarea de anunţuri publicitare pentru un client care cunoaşte deja HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.. Verifică cu echipa digitală/de marketing locală cum aceste cookie-uri sunt folosite în detaliu.
• Plug-in-uri de social media. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a conecta clienţii noştri la canalele de social media. După aceea, informaţiile furnizate de cookie pot fi utilizate în diferite moduri.

Cookie-urile stocate pe calculatorul tău pot fi accesate atunci când vizitezi site-ul nostru web sau deschizi un email pe care ţi-l trimitem. Dacă doreşti să ştergi cookie-uri care sunt deja în calculatorul tău, consultă instrucţiunile browserului tău apăsând pe "Help" în același meniu al browser-ului.

HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. prelucrează cookie-uri numai cu acordul tău. Pentru a retrage acordul sau a fi de acord cu utilizarea cookie-urilor, efectuează setările adecvate în browser-ul tău. Cu toate acestea, unele din caracteristicile site-ului nostru nu pot funcţiona fără cookie-uri. Cerând acest acord, vom prezenta scopul pentru care acest tip de informaţii despre tine vor fi prelucrate şi vă vom informa despre drepturile voastre. Poţi afla mai multe informaţii despre cookie-uri aici.

-Alte site-uri web

Site-urile web HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. pot conţine link-uri către şi de la site-uri web terţe. Această Politică se aplică numai acestui site web, așa încât atunci când te transferi către alte site-uri web trebuie să citeşti politicile de confidenţialitate ale acestora.

-Marketing

HEXEPTION-ALL TIME S.R.L. ar dori să îţi trimită înformaţii despre produsele şi serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reţine că indiferent dacă ai consimţit să primeşti mesajele noastre de marketing, poţi opta cu uşurinţă să nu le mai primeşti la o data ulterioară.

Ai dreptul în orice moment să ne opreşti ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing sau să nu mai oferim informaţiile tale
colaboratorilor HEXEPTION-ALL TIME S.R.L.. Dacă nu mai doreşti să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfârşitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter).

Revizuim Politica de confidențialitate periodic şi vom prezenta orice actualizări pe această pagină web.

 


Copywright © Patricians.eu 2019  All Rights Reserved