English English Français Francais Spanish Spanish Romanian Romanian Italian Italian Deutch Deutch Portuguese Portuguese Japanese Japanese Russian Russian Netherlands Netherlands Norway Norway Swedish Swedish Finland Finland Turkish Turkish Polski Polski Czech Czech Greek Greek Croatian Croatian Magyar Magyar

Cum cumpar

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Apoi pute’i continua cumpărăturile sau accesa butonul Coșul Meu, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati, sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos sau de a finaliza comanda.. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Comandă. In cazul in care sunteti client nou,aveți opțiunea sa va creati un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina, ceea ce vă va ușura cumpărăturile pe viitor, completând automat toate datele dvs.la achizițiile ulterioare înregistrării unui cont de utilizator. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati la opțiunea Date Facturare adresa, iar la observații completați nume, telefon, e-mail ale dastinatarului comenzii. Deasemenea, campul Comentarii comanda, va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, după ce ați completat câmpurile obligatoriile din meniul coșului de cumpărătuiri, la pasul 4 aveți în dreapta ”Accept Termeni și condiții” și ”Confirmare Comandă” - bifați ”Accept termeni și condiții” și accesați apoi butonul ”Confirmare Comandă”. Veți fi direcționați spre pagina de efectuare a plății. Acolo, introduceți informațiile cerute de pe cardul dvs.(trebuie să aveți un card valid aferent unui cond în care să aveți disponibilă suma ce reprezină valoarea cumpărăturilor dvs.), apoi bifați ”Accept termenii și condițiile” (aveți și opiunea să citiți acești termeni ai procesatorului de plăți accesând semnul întrebării dde lângă ”Accept termenii și condițiile”). Și apoi dați click pe ultimul buton din dreapta-jos ”Plătește online”. Din acel moment, comanda va fi procesată, în câteva momente vi se va confirma efectuarea plății iar comanda va ajunge la noi. Noi o vom prelua și va începe procesul de pregătire, ambalare și expediere a produselor comandate, către adresa de destinație. Timpul de procesare poate dura până la maxim 5 zile lucrătare, iar apoi, produsele comandate vor ajunge la dvs.î ntre 14-25 zile lucrătoare.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 


Copywright © Patricians.eu 2019  All Rights Reserved