English English Français Francais Spanish Spanish Romanian Romanian Italian Italian Deutch Deutch Portuguese Portuguese Japanese Japanese Russian Russian Netherlands Netherlands Norway Norway Swedish Swedish Finland Finland Turkish Turkish Polski Polski Czech Czech Greek Greek Croatian Croatian Magyar Magyar

Livrare

Transport si retururi

Patricians.eu asigură transport gratuit în condițiile standard de comandă, pentru produsele vândute în sistem en-detail. În cazul cantităților mari de produse (en-gros), posibil a fi nevoie să achitați transport, dar pentru asta termeni se vor stabili de comun acord cu dvs.prin mijloacele de comunicare pe care le avem la dispoziție (e-mail și/sau, în caz de nevoie, telefon).

Deasemenea, pentru opțiunea unui transport în regim de urgență (10-15 zile lucrătoare) va trebui să achitați transportul pentru firmele de curierat cu care colaborăm pentru astfel de situații: DHL, FedEx etc.

 

Returnare Produse

TERMENUL LEGAL DE RETURNARE ESTE DE 14 ZILE LUCRATOARE DIN MOMENTUL RECEPTIONARII PRODUSULUI DE CATRE DUMNEAVOASTRA .

Va rugam sa ne contactati , prin e-mail sau telefon , pentru a ne comunica decizia dumneavoastra de returnare si daca e cazul noile produse pentru care vreti sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil si dupa o procedura speciala de schimb, pe care va vom comunica-o in momentul instiintarii telefonice sau pe e-mail.

Dupa ce ne-ati anuntat ramane doar sa ne trimiteti produsul spre verificare !

Dacă se va constata că este vorba despre o comandă ce nu a fost făcută cu bona fide (bună credință), ne rezervăm dreptul de a nu da curs cererii de ramburs.

Este obligatorie utilizarea unui ambalaj protector la expedierea produsului.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Patricians.ro, dacă este cazul. Daca produsul returnat este deteriorat, sau are urme de uzură ne rezervam dreptul de a refuza returnarea contravalorii acestui produs, in acest caz produsul fiind retransmis catre dumneavoastra.

 

Nu acceptam sub nicio forma colete trimise cu valoare ramburs.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, exceptie facand situatia in care ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ati constatat ca produsul primit are un defect observabil de fabricatie, in acest caz toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si va vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactati.

Inapoierea sumelor in functie de situatia data se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice, termen socotit din momentul in care produsul ajunge in evidenta noastra.

Returnarea contravalorii produselor nu si pe transport, se face doar intr-un cont bancar. In mail veti primi un formular de returnare, care este necesar sa il completati si il veti pune in colet in momentul returnarii produsului.

 


Copywright © Patricians.eu 2019  All Rights Reserved